Over van Eeculair

EECULAIR is een onderdeel van de Van Ee bedrijvengroep. EECULAIR biedt een dienstverlening voor staalbouw die volledig én gegarandeerd duurzaam en circulair is.

Bij Van Ee Staalspecialisten weten we dat je duurzaam wilt bouwen omdat jij de toekomst belangrijk vindt en de overheid het verplicht vanaf 2030. Om dit te kunnen doen, heb je circulair staal nodig. Het lastige is dat het een nieuwe markt is waar nog veel vragen zijn en een creatieve aanpak vereist is. Daardoor kan het een zoektocht zijn om de juiste partij te vinden die op de hoogte is en jou kan ondersteunen met de juiste kennis en uitvoering. Wij geloven dat circulair bouwen de toekomst is en snappen dat je een partij zoekt met projectmanagers, engineering en constructeurs die actief en creatief meedenken. Onze referenties bevestigen dat wij deze partij zijn en wij willen jou ook graag helpen bij het bouwen met circulair staal.

Samenwerken op maat

Al sinds 1978 helpen wij onze opdrachtgevers hun staalprojecten circulair te bouwen. In onze hypermoderne fabriek in Barneveld wordt door vakmanschap de mooiste projecten opgeleverd in de architectuur, bouw en industrie. Het team van zo’n 60 hardwerkende specialisten zoals ontwerpers, engineering, bouwers en coproducenten hebben één ding gemeen: ze denken creatief mee met jouw duurzame staalconstructies.

Er is alle ruimte voor samenwerkingen op maat. Of het nu gaat om 3D-design, sterkteberekening, constructie, prefab bouwelementen, montage of co-creatie, wij denken mee van design tot oplevering. En dat is nodig om een circulair project succesvol op te leveren vinden wij. Wij geloven dat jouw project ook kan bijdragen aan een duurzame toekomst en helpen je er graag bij. Dus vraag een projectscan aan waar we samen kijken hoe we circulair staal in jouw project kunnen toepassen. En bouw duurzaam!

Vraag de projectscan aan

Onze specialisten nemen samen met jou het project door en kunnen in overleg keuzes maken om het project maximaal te laten beantwoorden aan duurzaamheid en circulair werken. Kortom een meerwaarde voor jou, de klant en de aarde. Waar wacht je nog op en vraag de projectscan aan!