Over Eeculair

EECULAIR, partner in circulair bouwen, biedt met 45 jaar ervaring in infra en bouw inzicht in duurzaam bouwen. Kwalitatieve producten, een deskundig team en moderne fabriek dragen bij aan hogere efficiëntie, milieuvriendelijkheid en scherpe prijzen voor circulaire bouwprojecten.

De circulaire partner voor staal

Bij EECULAIR zijn we meer dan alleen een leverancier van circulair staal, wij zijn een partner in jouw ambitie naar circulair bouwen. Met meer dan 45 jaar lang ervaring in de infra- en bouwsector, brengen wij diepgaand inzicht in de uitdagingen en kansen van duurzaam bouwen met circulair staal.

Onze producten en diensten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid in elk project. Onze eigen constructeurs, tekenaars, vakmensen in onze hypermoderne fabriek en de bouwteams zijn elke dag bezig de efficiëntie van onze klanten te verhogen. Zeker wanneer het gaat om complexe bouwprojecten.

Wij garanderen een lage impact op het milieu, scherpe prijzen en circulariteit tot in de verre toekomst. Samen maken we het verschil. Kies voor EECULAIR en bouw vandaag aan de circulaire toekomst van morgen.

Samenwerken op maat

Al sinds 1978 helpen wij onze opdrachtgevers hun staalprojecten circulair te bouwen. In onze hypermoderne fabriek in Barneveld worden door vakmanschap de mooiste projecten opgeleverd in de architectuur, bouw en industrie. Het team van zo’n 60 hardwerkende specialisten zoals ontwerpers, engineering, bouwers en coproducenten hebben één ding gemeen: ze denken creatief mee met jouw duurzame staalconstructies.

 

Of het nu gaat om 3D-design, sterkteberekening, constructie, prefab bouwelementen, montage of co-creatie, wij denken mee van design tot oplevering. Wij geloven dat jouw project kan bijdragen aan een duurzame toekomst en helpen je er graag bij. Dus heb jij een mooi project, dan zijn wij de geschikte partner.