CKE Eindhoven

Uitbreiding en renovatie van het Centrum voor de Kunsten in Eindhoven

CKE Eindhoven

Uitbreiding en renovatie van het Centrum voor de Kunsten in Eindhoven

Uitbreiding en renovatie van het Centrum voor de Kunsten in Eindhoven was een mooi project. Veel met bestaand staal te maken, waar mogelijk hergebruikt, verstevigd en aangevuld met nieuw staal.

In het gebouw is gekozen voor een multifunctionele invulling van de nieuwe en bestaande ruimtes. Dit zorgt ervoor dat de ruimtes veel intensiever kunnen worden gebruikt en is er minder vaak leegstand. Een ander duurzaamheidsaspect is het gebruik van duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen, zoals de aluminium gevelbeplating voor de uitbreiding.

Onze andere referenties

Heerema-Leiden-VanEeStaal
Open-Hof-Amersfoort
K2-Amsterdam-VanEeStaal
1000067400
Parkeergarage-Gelre-Ziekenhuis-Apeldoorn-VanEeStaal
Circulaire-parkeergarage-EECULAIR
Dutch-Fresh-Port-VanEeStaal
Lingecollege-VanEeStaal
CKE-Eindhoven-Staal-Totaal-VanEeStaal
Bos-Ederveen
StaalTotaal-Dimensio-VanEeStaal
Parkeergarage-Gelre-Ziekenhuis-Apeldoorn-VanEeStaal
Leuningwerk-Museumbrug-EECULAIR
VanEeStaal.nl EECULAIR
K2-Amsterdam-VanEeStaal
Tank-Services-Valley-VanEeStaal
Dutch-Fresh-Port-VanEeStaal
Heerema-Leiden-VanEeStaal