Gelre Ziekenhuis Apeldoorn

Parkeergarage

Gelre Ziekenhuis Apeldoorn

Parkeergarage

Wij hebben ons #Staaltotaal concept ingezet bij de bouw van parkeergarage P1 voor het Gelre Ziekenhuis te Apeldoorn. Het project is uitgevoerd in opdracht van Continental Car Parks B.V. een gerenommeerd bedrijf op het gebied van parkeervoorzieningen.

Bij de bouw van deze parkeergarage moest rekening gehouden worden met verschillende factoren. Zo moest er gezorgd worden voor een optimale doorstroming van voertuigen, voldoende parkeercapaciteit en een veilige omgeving voor patiënten en bezoekers van het ziekenhuis. Onze specialisten hebben zich volledig ingezet om aan al deze vereisten te voldoen en het resultaat mag er zijn: een moderne en functionele parkeergarage die naadloos aansluit op de wensen van het Gelre Ziekenhuis en haar bezoekers. Het ontwerp van de garage is daarbij ook nog eens een fraai staaltje van ons vakmanschap.

Wij zijn verheugd dat wij dit project hebben kunnen realiseren en willen Continental Car Parks B.V. bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons hebben gesteld. Bent u op zoek naar een partner voor de realisatie van uw parkeergarage? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Naast de staalconstructie en de trappen hebben wij ook gezorgd voor het leggen van de vloeren en het monteren van de hekwerken, inclusief bescherming tegen het veroorzaken van overlast van koplampen van motorvoertuigen.

Bij ons kunt u terecht voor staalconstructies, trappen en balustrades, bruggen en geluidsschermen. Ook bieden wij volledig duurzame producten aan volgens EECULAIR.nl.

De samenwerking verliep zo goed dat we nu ook parkeergarage P2 aan het realiseren zijn! Terugkerende tevreden opdrachtgevers daar doen we het voor, de samenwerking wordt dan alleen maar beter!

Onze andere referenties

Bos-Ederveen
Dorpshart-Soesterberg-VanEeStaal
Dutch-Fresh-Port-VanEeStaal
VanEeStaal.nl EECULAIR
StaalTotaal-Dimensio-VanEeStaal
CKE-Eindhoven-Staal-Totaal-VanEeStaal
Parkeergarage-Gelre-Ziekenhuis-Apeldoorn-VanEeStaal
1000067400
Spaarndammerhart-Amsterdam-VanEeStaal
Bos-Ederveen
Circulaire-parkeergarage-EECULAIR
Parkeergarage-Gelre-Ziekenhuis-Apeldoorn-VanEeStaal
Tank-Services-Valley-VanEeStaal
CKE-Eindhoven-Staal-Totaal-VanEeStaal
VanEeStaal.nl EECULAIR
1000067400
StaalTotaal-Dimensio-VanEeStaal
Open-Hof-Amersfoort